Hírek Kíváncsi a legfrissebb hírekre? Iratkozzon fel a Budapest Gyógyfürdő és Hévizei Zrt. RSS csatornáira!

Lezajlottak a felújítási munkálatok

2012-08-15

Tájékoztatjuk Vendégeinket, hogy 2012. október 31-én a Fürdő műszaki átadása megtörtént. A fürdő részlegei fokozatosan állnak vendégeink rendelkezésére.

Lezajlottak a felújítási munkálatok

KMOP-3.1.1/B2-09-2010-0001 PÁLYÁZAT                                                                                        Logo - ÚSZT

A projekt címe:

A Lukács Gyógyfürdő műemléki rekonstrukciója és turisztikai fejlesztése

 

A projekt elemei:

A Közép-Magyarországi Operatív Programból nyert európai uiós támogatás segítségével valósulhat meg 2012 végére a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. által üzemeltetett Szent Lukács Gyógyfürdő és Uszoda II. ütemű felújítása és egészségturisztikai célú fejlesztésének.

A projekt megvalósításával megújul a fürdő műemléki védelem alatt álló épületegyüttese, az uszodatéri homlokzat, az uszoda csempés kabinsora, az iszapépületet és a termálfürdő épületét nyugaton összekötő épületszárny, az iszapcsarnokhoz tartozó jegypénztár, a beteg-, és vendégirányítási rendszer, a földszinti kabinsor, a gyógyudvari háromszintes öltözőépület, valamint a napozóterasz.Az északi kádosztály a gyógyászat és a család fürdőzés céljait szolgálja majd, míg a déliben lévő kádszobák és a sókamra is eredeti állapotukban kerül helyreállításra.A fürdővendégek minél gazdagabb kiszolgálása érdekében wellness részleg, szaunavilág, fittness terem és játszóház kerül kialakításra, illetve a vendégek elől eddig elzárt alagsori helyiségek is megnyílnak. A fürdő olyan, Budapesten egyedülálló szolgáltatásokat is nyújt majd, mint a török masszázs.

Az egészségturisztikai fejlesztés végrehajtását követően az üzemeltető képes lesz biztosítani a társadalmi igényeknek megfelelő szolgáltatásokat részben a szolgáltatásstruktúra mennyiségi és minőségi fejlesztése, részben pedig a fejlesztéssel érintett területek komplex akadálymentesítése révén.

Kedvezményezett neve,elérhetősége:

 

Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.

1138 Budapest, Népfürdő u. 38.

Közreműködő szervezet neve, elérhetősége:

Pro Regio Közép-Magyarországi Regionális Fejlesztési és Szolgáltató Nonprofit Közhasznú Kft.

1146 Budapest, Hermina út 17. Déli torony

 www.proregio.hu

A vissza nem térítendő

támogatás összege:

1.000.0000.000 Ft

Infoblokk - ÚSZT

Közlemények

A fürdő területén ismét üzemel a büfé, 2018-12-10
Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy a wellness medence mellett ismét üzemel a büfé, mely meleg é...

A fürdő területén ismét üzemel a büfé, 2018-12-10 Bezárás

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy a wellness medence mellett ismét üzemel a büfé, mely meleg ételeket is kínál. A büfében Festipay kártyával és bankkártyával lehet fizetni. A Festipay kártya a pénztáraknál váltható.

Medencék hőmérsékletének módosítása, 2018-06-17
Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy 2018. június 20-tól a termál részleg 32 fokos medencéje 36 f...

Medencék hőmérsékletének módosítása, 2018-06-17 Bezárás

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy 2018. június 20-tól a termál részleg 32 fokos medencéje 36 fokos lesz, míg a 36 fokos medence 32 fokos lesz.

Belépési rend változása, 2016-03-29
Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy 2016. április 1-től a termál kapun keresztül a belépési lehe...

Belépési rend változása, 2016-03-29 Bezárás

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy 2016. április 1-től a termál kapun keresztül a belépési lehetőség megszűnik. A kapu csak kilépésre fog szolgálni. Kérjük, hogy érkezéskor fáradjanak a pénztáraknál található bejárathoz. Köszönjük szíves megértésüket.