Hírek Kíváncsi a legfrissebb hírekre? Iratkozzon fel a Budapest Gyógyfürdő és Hévizei Zrt. RSS csatornáira!

Szent Lukács Est

2018-01-09

2018. január 26., február 9. és 23., március 9. és 23.

Szent Lukács Est

Éjszakai fürdőzés és kellemes kikapcsolódás, színes és változatos szaunaprogramokkal!

A jegyek elővételben minden rendezvényt megelőző szombati nap 6:00 órától a rendezvény napján 22:00 óráig vásárolhatóak a fürdő jegypénztáraiban.

A rendezvény minden meghirdetett este 20:00 órától 02:00 óráig tart. A medencék és szaunák 01:45-ig vannak nyitva.
A szaunaprogramok 21:00 órától 01:00 óráig óránként kerülnek megrendezésre (a wellness szaunában és a termál gőzben 22:00 órától).
A szaunaprogramokon csak a V.I.P. jegyet vásárló, és az ezt jelölő karszalaggal, proxymiti órával rendelkező vendégek vehetnek részt.

A rendezvény ideje alatt limonádét, teát, ásványvizet, és gyümölcsöket kínálunk.

A programszaunákban (wellness finn szauna, szaunavilág gőz szauna, szaunavilág só szauna, szaunavilág naturista szauna, szaunavilág finn szauna, termál gőz) a szaunaprogramok között minden vendégünk tartózkodhat, a szaunamesterek engedélyével! A felöntés megkezdése előtt 15 perccel a szaunamester a szaunában tartózkodókat megkéri, hogy fáradjanak ki, mivel kezdődik a felöntés.  

A termál részleg felújított hőlégkamráját, a szaunavilág infra szaunáját, a wellness herbál szaunáját minden vendég az egész este alatt korlátozás nélkül használhatja.

Az összes medencét használhatja minden vendégünk.

A rendezvény egész ideje alatt alkohol, és minden más tudatmódosító szer fogyasztása TILOS!

Dressz kód:

 • A fürdő térben fürdőruha és papucs használata kötelező.
 • A gőzkabinokban a fürdőruha használata megengedett.
 • A száraz szaunákat kizárólag tiszta és SZÁRAZ lepedővel vagy törölközővel lehet igénybe venni papucs használata nélkül.
 • A szaunavilág naturista részén nem kötelező a fürdőruha viselet, de a szaunát kizárólag lepedőre, törülközőre ülve lehet használni.
 • Az úszómedencékben az úszósapka használata kötelező!

A dressz kód betartása érdekében a fürdő árjegyzékében szereplő díjakon törülközőt, lepedőt, fürdőruhát, papucsot, úszósapkát lehet vásárolni, kölcsönözni.

A dressz kódot megsértő vendég a fürdőszolgáltatásból kizárásra kerül.

Jegyek:

V.I.P. jegyek (6.000 Ft) korlátozott mértékben (66 db), állnak rendelkezésre, az ezt megváltó vendégeinknek biztosítunk:

 • Fürdőhasználat 20:00 és 02:00 óra között
 • Szaunák használata
 • Részvétel 4 db szaunaprogramon (A programokon korlátozott számban lehet részt venni, melynek kiválasztása érkezési sorrendben történik.)
 • 2 db lepedő, melyeket érkezéskor a fürdő bejáratánál a hostess adja át (távozáskor kérjük, a szennyesruha tartóba elhelyezni), további igény esetén 500 Ft/db áron áll módunkban biztosítani
 • Kabinhasználat
 • Gyümölcs, tea, limonádé, ásványvíz

Normál jegyek (4000 Ft), mely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

 • Fürdőhasználat 20:00 és 02:00 óra között
 • Szaunák használata
 • Kabinhasználat
 • Gyümölcs, tea, limonádé, ásványvíz (a készlet erejéig)

A normál jegyhez kiegészítő V.I.P. jegy (2.000 Ft) váltható azok részére, akik a jegyvásárlást követően mégis igénybe szeretnék venni a szaunaprogramjainkat a szabad helyek függvényében. A kiegészítő V.I.P. jegy és a V.I.P. jegy öszesen 66 darab lehet. Ez a jegy nem jogosít belépésre! A megváltási idő függvényében (21 óráig) tudunk csak biztosítani 4 db felöntésen való részvételt, amennyiben később vásárolja meg a jogosultságot, úgy nem áll módunkban teljesíteni a 4 db felöntést.

Minden egyéb kérdésben a mindenkori házirend szabályai az érvényesek, melyek betartása kötelező!

További információ: lukacs@spabudapest.hu

Minden Szent Lukács Estet követő pénteken várjuk Önöket a Paskál fürdőben megrendezendő Szauna Péntek programon, melyről bővebb információt a Paskál fürdő honlapján kaphatnak:
http://www.paskalfurdo.hu/aktualis/szaunapentek-a-paskal-furdoben

Közlemények

Kártyás fizetés a büfében, 2017-12-01
Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy 2017. december 1-jétől a fürdő területén található büfében k...

Kártyás fizetés a büfében, 2017-12-01 Bezárás

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy 2017. december 1-jétől a fürdő területén található büfében kizárólag feltöltőkártyával és bankkártyával lehet fizetni (készpénzzel történő fizetés nem lehetséges). Feltöltőkártyát a pénztárban lehet vásárolni.

Belépési rend változása, 2016-03-29
Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy 2016. április 1-től a termál kapun keresztül a belépési lehe...

Belépési rend változása, 2016-03-29 Bezárás

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy 2016. április 1-től a termál kapun keresztül a belépési lehetőség megszűnik. A kapu csak kilépésre fog szolgálni. Kérjük, hogy érkezéskor fáradjanak a pénztáraknál található bejárathoz. Köszönjük szíves megértésüket.

Szt. Lukács Gyógyfürdő és Uszoda, 2015-01-08
Tájékoztatjuk tisztelt Vendégeinket, hogy 2015. február 1-től a súlyfürdő, iszap és gyógykád kiszol...

Szt. Lukács Gyógyfürdő és Uszoda, 2015-01-08 Bezárás

Tájékoztatjuk tisztelt Vendégeinket, hogy 2015. február 1-től a súlyfürdő, iszap és gyógykád kiszolgálására hétvégi napokon nem kerül sor. Köszönjük megértésüket.