Keresés

Online jegyvásárlás

Lezajlottak a felújítási munkálatok

Tájékoztatjuk Vendégeinket, hogy 2012. október 31-én a Fürdő műszaki átadása megtörtént. A fürdő részlegei fokozatosan állnak vendégeink rendelkezésére.

Lezajlottak a felújítási munkálatok

KMOP-3.1.1/B2-09-2010-0001 PÁLYÁZAT                                                                                        Logo - ÚSZT

A projekt címe:

A Lukács Gyógyfürdő műemléki rekonstrukciója és turisztikai fejlesztése

 

A projekt elemei:

A Közép-Magyarországi Operatív Programból nyert európai uiós támogatás segítségével valósulhat meg 2012 végére a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. által üzemeltetett Szent Lukács Gyógyfürdő és Uszoda II. ütemű felújítása és egészségturisztikai célú fejlesztésének.

A projekt megvalósításával megújul a fürdő műemléki védelem alatt álló épületegyüttese, az uszodatéri homlokzat, az uszoda csempés kabinsora, az iszapépületet és a termálfürdő épületét nyugaton összekötő épületszárny, az iszapcsarnokhoz tartozó jegypénztár, a beteg-, és vendégirányítási rendszer, a földszinti kabinsor, a gyógyudvari háromszintes öltözőépület, valamint a napozóterasz.Az északi kádosztály a gyógyászat és a család fürdőzés céljait szolgálja majd, míg a déliben lévő kádszobák és a sókamra is eredeti állapotukban kerül helyreállításra.A fürdővendégek minél gazdagabb kiszolgálása érdekében wellness részleg, szaunavilág, fittness terem és játszóház kerül kialakításra, illetve a vendégek elől eddig elzárt alagsori helyiségek is megnyílnak. A fürdő olyan, Budapesten egyedülálló szolgáltatásokat is nyújt majd, mint a török masszázs.

Az egészségturisztikai fejlesztés végrehajtását követően az üzemeltető képes lesz biztosítani a társadalmi igényeknek megfelelő szolgáltatásokat részben a szolgáltatásstruktúra mennyiségi és minőségi fejlesztése, részben pedig a fejlesztéssel érintett területek komplex akadálymentesítése révén.

Kedvezményezett neve,elérhetősége:

 

Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.

1138 Budapest, Népfürdő u. 38.

Közreműködő szervezet neve, elérhetősége:

Pro Regio Közép-Magyarországi Regionális Fejlesztési és Szolgáltató Nonprofit Közhasznú Kft.

1146 Budapest, Hermina út 17. Déli torony

 www.proregio.hu

A vissza nem térítendő

támogatás összege:

1.000.0000.000 Ft

Infoblokk - ÚSZT

Vissza