Keresés

Online jegyvásárlás

Szaunaprogramok

 

intenzitás
SZAUNAPROGRAMOK

 

Időtartam: 15-18 perc
Maximális résztvevők: 11 fő

A felöntések során a szaunamester víz és illóolajok keverekét önti fel a szaunakályhára, amely rögtön elpárolog, majd egy törölköző segítségével a keletkezett gőzt eloszlatja a kabinban. Ezt a meleg levegőt ütközteti a légkeverés során a szaunamester a vendégek bőrével, amely intenzívebb izzadást és fokozott méregtelenítést vált ki.

A felöntéseken való részvételhez előre megváltott jegy szükséges, ami a pénztáraknál és a félemeleten lévő kölcsönzőben vásárolható meg, érkezés sorrendjében a megadott létszámig. A programok mindig az adott napon kerülnek kialakításra, a felöntések leírása a pénztárakban érhető el.

 

változatos
FELÖNTÉSEK

 

Natúr
víz és illó olajok segítségével érjük el a maximális relaxációs hatást

Bőrtápláló programok
Olajos, vagy a fürdő saját termálvizéből készített masszázskrémét szervírozzuk a vendégek számára, mely termékek a felvitel során hidratálják és táplálják a bőr, illetve segítik visszapótolni a kiizzadt ásványi anyagok egy részét.

Peelinges programok
Általában sót, vagy más zúzott formákat (pl. kókuszreszelék) olajjal összekeverünk, melyek természetes bőrradírként segítenek az elhalt hámsejtek eltávolításában.

SZAUNA ETIKETT